چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ , ۱۶:۳۷:۲۰
avatar avatar avatar
نوشته شده در ۱۴۰۴/۲/۲۳ ساعت ۱۳:۴۹
لینک کوتاه مطلب:

دیدار حاج ماموستا محمدی امام جمعه شهرستان دهگلان با فرماندار

در راستای برگزاری بزرگداشت کنگره ماموستا ملا عبدالله باشماق و بررسی مسائل جاری و رفع مشکلات موجود در سطح شهرستان، حاج ماموستا عبدالسلام محمدی امام جمعه دهگلان با حضور در محل دفتر فرماندار با سرکار خانم ضرغام نژاد فرماندار شهرستان دهگلان دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومي فرمانداری شهرستان دهگلان؛ امروز سه شنبه مورخ ۲۳ اردیبهشت ماه، در راستای برگزاری بزرگداشت کنگره ماموستا ملا عبدالله باشماق و بررسی مسائل جاری و رفع مشکلات موجود در سطح شهرستان، حاج ماموستا عبدالسلام محمدی امام جمعه دهگلان با حضور در محل دفتر فرماندار با سرکار خانم ضرغام نژاد فرماندار شهرستان دهگلان دیدار و گفتگو کردند.

در این نشست، موضوعاتی از جمله برگزاری بزرگداشت سومین کنگره استانی ماموستا ملا عبدالله باشماق، رسیدگی به مطالبات مردمی، بهبود وضعیت خدمات‌رسانی، مسائل اقتصادی و معیشتی و … مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

امام جمعه دهگلان با تأکید بر لزوم توجه به خواسته‌های مردم و حل مشکلات اساسی شهرستان، خواستار تسریع در روند پیگیری‌ها و اجرای پروژه‌های عمرانی و خدماتی و توجه ویژه به مسائل و نیازهای شهرستان شد.

فرماندار نیز با قدردانی از دغدغه‌مندی امام جمعه و رویکرد حکیمانه ایشان در پیشبرد امور شهرستان، بر آمادگی کامل فرمانداری برای تعامل و همکاری همه‌جانبه با نهادهای دینی و فرهنگی و.. تأکید کرد.

 

۲۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴